Företaget

Specialiserade på tillverkning, svetsning och bearbetning av kompletta plåtkonstruktioner och kan därför tillhandahålla helhetslösningar, spetsteknik och högsta kompetens för skärande bearbetning, svetsning och montage.

Våra framgångsfaktorer

Då BVP står för en stor del av värdekedjan för större svetsade komponenter och konstruktioner kan vi erbjuda plasma- och laserskärning, bockning, svetsning (robot & manuell), skärande bearbetning och målning.

Med korta ledtider kan vi leverera kompletta produkter utifrån en förfrågan vidare via prototyp och förserie hela vägen till serieproduktion.
Våra starka och engagerade team med hög kompetens inom sina teknikområden ger oss möjlighet att skapa och utveckla innovativa och kvalitetssäkrade arbetsprocesser tillsammans med våra kunder.

Med över 25år som uppskattad tillverkare och leverantör inom skog och entreprenad besitter vi en efterfrågad lång erfarenhet och hög kompetens som vi gärna delar med oss av.​​​​​​​

Historia

Bollnäs Verkstad Production AB (BVP) startade sin verksamhet 1993 i Bollnäs. Dessa lokaler blev snart trångbodda så 1995 flyttades hela verksamheten till Alfta Industricenter där vi fortfarande idag har vårt kontor, svetsverkstad (2 000kvm) och maskinhall (1 600kvm).
BVP ägs sedan 2011 av Atlings Maskinfabrik och ingår i industrikoncernen Inducore som är verksam inom områdena fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponent-tillverkning. 

Inducore maskinlista

Inducores målsättning är att ligga mycket långt framme tekniskt. Hög teknisk kompetens hos personalen och högt ställda interna kvalitetskrav utgör styrkan i företaget.

Ladda ner Inducores maskinlista nedan som PDF

Kontakta oss

​​​​​​​Vi finns på Alfta Industricenter i lokaler som är specialanpassade för tillverkning av stora konstruktioner. Vår svetsverkstad och moderna maskinhall har en yta på över 3500 kvm.

BVP ingår i industrikoncernen Inducore och vårt upptagningsområde är främst i Gävleborg men våra kunder finns i hela Sverige och även i Europa.