Nyheter

Senaste nytt från BVP

april 26, 2022

Bollnäs Verkstads Produktion (BVP) förvärvar Alfta Svetsteknik AB

Bollnäs Verkstads Produktion (BVP) i Alfta har den 2 maj 2022 tecknat avtal om inkråmsöverlåtelse för verksamheten i Alfta Svetsteknik AB. Den samlade verksamheten inklusive personal kommer från dagens datum bli del av Bollnäs Verkstads Produktion (BVP).

Alfta Svetsteknik har lång erfarenhet inom komplexa svetsade och bearbetade konstruktioner och stort tekniskt kunnande. Kunderna återfinns inom framförallt i entreprenad, försvarsindustrin och övriga verkstadsindustrin. ”Genom samgående med BVP uppnår vi en bredare kundbas samtidigt som vi utökar vår kapacitet i ett starkare erbjudande”, säger Robert Nylander som vd för BVP.

BVP  är specialiserade på svetsning och bearbetning av kompletta plåtkonstruktioner där kunderna återfinns inom skogsindustrin, entreprenad och anläggning. Bolagets tillverkningsprocesser utgörs av laserskärning, bockning, bearbetning, robotsvetsning, manuell svetsning och ytbehandling.

BVP bedriver sin verksamhet i Alfta Industricenter utanför Bollnäs. Genom ett samgående kommer bolaget omsätta närmare 90 miljoner med totalt 50 medarbetare.

Bollnäs Verkstads Production ingår i industrikoncernen Inducore med 17 rörelsedrivande bolag som tillsammans omsätter 1,8 miljarder med en organisation av 900 medarbetare.

februari 18, 2022

Vill du bli vår nya kollega?

Vi på Bollnäs Verkstad Production behöver utöka vår personalstyrka med fabriksarbetare och svetsare. Har du några års erfarenhet inom dessa områden så tveka inte att söka!

Läs mer här

Kontakta oss

​​​​​​​Vi finns på Alfta Industricenter i lokaler som är specialanpassade för tillverkning av stora konstruktioner. Vår svetsverkstad och moderna maskinhall har en yta på över 3500 kvm.

BVP ingår i industrikoncernen Inducore och vårt upptagningsområde är främst i Gävleborg men våra kunder finns i hela Sverige och även i Europa.