Material- och skogshantering

Vår expertis är att ta överlag ansvar för tillverkningen av kompletta plåtkonstruktioner och kan därför tillhandahålla fullständig lösningar, banbrytande teknik och den högsta kompetensen alla långt från skärning av ämnen till slutlig hopsättning.

forest_2

Rotordetalj

Chassis

forest_2

Our success factors

Med över 25 år som en uppskattad tillverkare och leverantör inom skogsbruk och byggande, vi har gedigen erfarenhet och bred kompetens vi delar gärna.

Vi ansvarar för en stor del av värdekedja för större svetsade komponenter och strukturer, eftersom vi kan erbjuda plasma och laser skärning, bockning, robotsvetsning, bearbetning, montering och målning. 

Med korta ledtider kan vi leverera komplett produkter baserade på kundspecifikationer från prototyper och förserier hela vägen till serie produktion.

Våra starka och dedikerade team med expertis inom deras respektive teknikområden tillåter oss att skapa och utveckla innovativ och kvalitet garanterade arbetsprocesser tillsammans med våra kunder.

Kontakta oss

​​​​​​​Vi finns på Alfta Industricenter i lokaler som är specialanpassade för tillverkning av stora konstruktioner. Vår svetsverkstad och moderna maskinhall har en yta på över 3500 kvm.

BVP ingår i industrikoncernen Inducore och vårt upptagningsområde är främst i Gävleborg men våra kunder finns i hela Sverige och även i Europa.